Sit psykisk helsetjeneste

PSYKOSOSIAL HELSETJENESTE

Alle kan møte på utfordringer som er vanskelige. Kanskje har du problemer som du ikke vet hvordan du skal takle? Det kan være i forbindelse med studier, familie, venner eller rett og slett livet i seg selv. Det er normalt og naturlig at humøret svinger. Problemer og vonde tanker som vedvarer kan gjøre det vanskelig å fungere i hverdagen. Dersom det går ut over livskvaliteten, kan det være på tide å få hjelp. Se under hvordan du kontakter Sit psykososial helsetjeneste for studenter.

Les mer om hvordan en kan møte studentlivets utfordringer her og noen vanlige grunner til at studenter tar kontakt med oss. Sit har også andre tilbud som kan passe for deg; Mestringskurs, Samtale og råd, Seksuell helse og Studentprest

Vi har laget en helseblogg som vi jevnlig oppdaterer med linker til studentrelaterte artikler, videoer og tema knyttet til psykisk helse. Sakene vi legger ut er nøye gjennomgått med tanke på at det skal være relevant og kvalitetssikret for deg som er student i Trondheim, Ålesund og Gjøvik.

cropped-20170913_101414-e150609073478413.jpg